Objavljeno: 01. srpnja 2021. u 22:48h

Cirkvenica 2021 – Malonogometni turnir u Križovljanu [video]

Zadnjeg vikenda u srpnju, uz pridržavanje epidemioloških mjera, održano je 5. izdanje turnira u Križovljanu u organizaciji Udruge Sveti Martin” i mještana naselja Križovljan. Ovo je ujedno i 3. izdanje memorijalnog turnira u spomen na preminulog Ivicu Blažina – Žacu koji je bio jedan od organizatora i  sudac na prva dva održana turnira.

Posebnost ovog turnira je to što se igra na mantinele, a za ekipu su dovoljna 3 igrača (bez zamjena) pa je turnir prigodan i za rekreativce koji se povremeno bave nogometom. Na turniru se igra atraktivan i dinamičan nogomet pa iz godine u godinu bilježimo sve više posjeta od strane gledatelja.

Zbog duge nogometne sezone i velikog broja turnira koji su se održali u kratko vrijeme, ove se godine na turnir prijavilo samo 12 ekipa koje su bile raspoređene u 6 skupina. Turnir je osvojila ekipa „Tkalčevo“, druga je bila ekipa „PUR sistemi“, dok je treće mjesto osvojila ekipa “Autolakirerski obrt Dado“. Igrači ekipe „United“ dobili su utješnu nagradu za 4. mjesto, a „Mlade nade“ dobile su nagradu za Fair play. Nagrade je uručio župan Varaždinske županije Anđelko Stričak koji je već drugu godinu gost turnira.

Uz glavni turnir održan je i turnir za djecu čime se promovira nogomet u mlađoj populaciji.